SERVIS AUTO KLIMA

Ispravnost auto-klime na vašem vozilu, zahteva njeno redovno održavanje.
Redovnim održavanjem auto-klime, omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh unutar vozila,bez neprijatnih mirisa i bakterija.

Provera i dijagnostika auto klime u našem servisu, vrši se sa najmodernijim uređajem (Robinair AC690PRO),koji kompjuterskim radom vakumira čitav sistem, reciklira freon i ulje. Čitav ciklus je podređen fabričkim normativima dopune freona i ulja,odnosno adekvatnim odnosom gasa i ulja za svaki model klima uredjaja, a za kvalitetan rad klime po proizvođačkim parametrima.

Savet korisnicima klima uređaja je da svake druge godine izvrše proveru freona i ulja u klima sistemu,a za vozila starija od 5 godina preporuka je svake godine.


Pored pomenutog servisa klime za njen ispravan rad(uz dezinfekciju-čišćenje klima sistema),veoma važan faktor predstavlja i redovna zamena polen(klima) filtera. Zamena polen filtera se preporučuje 2-3 puta godišnje.


Promo cena servisa auto-klime: 3.500,00 din.
Promo cena polen filtera:zavisno od proizvodjača i modela vozila

DEZINFEKCIJA-ČIŠĆENJE AUTO KLIME

Odgovarajući proizvodi poznatog i priznatog proizvođača WURTH,omogućili su nam originalnu podršku u neophodnoj akciji čišćenja ventilacionih kanala klima sistema. Preporuka je uraditi dezinfekciju klima sistema najmanje jedanput svakih 12 meseci ili nakon predjenih 15.000 km kod vozila gde je zamenjen polen filter.


Promo cena: 1.500,00 din.